Pakistan dengeyi sağlamak için 'keskin bir şekilde' engelliyor




İSLAMABAD: Başbakan İmran Khan Cumartesi günü Pakistan'ın koronavirüsün yayılmasını yavaşlatmak için gerekli bir kilitlenme arasında bir denge kurmak için 'sıkı bir ip' yürüdüğünü ve genellikle halkının açlıktan ölmediğini ve ekonominin çökmediğini söyledi.


Twitter'a gelen Başbakan, kıtada yoksulluk oranının yüksek olduğunu ve Pakistan'ın halkının ve durumlarının farkında olması gerektiğini söyledi.



"Alt kıtada, yüksek bir yoksulluk oranıyla, COVID19'un yayılmasını yavaşlatmak / yaymak için gerekli bir kilitlenme arasında genel bir denge seçimi ile karşı karşıyayız ve genellikle insanlar açlıktan ölmez ve ekonomimiz ölmez." Böylece ip yürüyoruz "diye tweetledi.




Imran Khan

@ImranKhanPTI
 · 1 saat
Alt kıtada, yüksek bir yoksulluk oranı ile, COVID19'un yayılmasını yavaşlatmak / yaymak için gerekli olan bir kilitlenme arasında sık sık denge seçimi ile karşı karşıyayız ve çoğu zaman insanlar açlıktan ölmez ve ekonomimiz yok daraltmak. Yani bir ip yürüyoruz.



Imran Khan

@ImranKhanPTI
Eğitim kurumlarını, alışveriş merkezlerini, evlilik salonlarını, restoranları ve halkın toplandığı diğer yerleri kilitledik. Ancak, kilitlenmenin yıkımını durdurmak için tarım sektörümüzü açık tuttuk ve şimdi inşaat sektörümüzü açıyoruz.


7,026

11:19 - 4 Nisan 2020
Twitter Reklamları bilgisi ve gizliliği
2.318 kişi bunun hakkında konuşuyor
Eşzamanlı olarak, Başbakan hükümetin eğitim kurumlarını, alışveriş merkezlerini, evlilik salonlarını, restoranları ve cumhurbaşkanının diğer yerlerini kapattığını kaydetti.


"Ancak, kilitlenmenin yıkımını durdurmak için tarım sektörümüzü açık tuttuk ve şimdi inşaat sektörümüzü açıyoruz."



İnşaat endüstrisinde günlük bahis işgücünün büyük bir kısmı kullanılmaktadır.



Bir gün önce, premier inşaat sektörü için kilitlenme ve ekonomik faaliyet arasında bir 'denge' sağlamanın gerekli olduğunu söyleyen bir yardım paketi açıklamıştı.



Başbakan İmran, bu yıl inşaat sektörüne yatırım yapan kişi ya da kuruluşlara gelirlerinin kaynağı sorulmayacağını söyledi. "Hükümet, inşaat sektörünün talebini kabul etmeye karar verdi ve sabit bir vergi getirdi" dedi.



Ayrıntılar: Başbakan Imran inşaat sektörü için teşvikleri duyurdu



Yetkili, "Bu [hamle] ödenecek vergi miktarını düşürecek. Ayrıca, yatırım Naya Pakistan Konut Programı içinse, verginin% 90'ını muaf tutacağız" dedi.



Başbakan, Ulusal Komuta Merkezi ofisinde bir toplantıya başkanlık ettikten sonra medyayla konuşurken vahiy yaptı. Başbakan, inşaat sektörünün temel amacının "açlıktan ve zor durumdan" kurtulmak için işçilere istihdam sağlamak olduğunu belirten bir dizi teşvik açıkladı.



Kilitlenme gibi katı tedbirlerle ilerleyerek il özerkliğini çağıran iller, başbakan, yoksullar ve yaşamaları için korkuları göstererek, ülke çapında bir kilitlenmeye itiraz etti.

1 Comments

Post a Comment